Voor 6 personen - voorbereiding 5 minuten - kooktijd 25 minuten Ingrediënten: 4 kippenborstfilets 2 theelepels gedroogde oregano 2 eetlepels olijfolie 600 gram aardappelen in schijfjes van 5 mm 1 bosje lente-uitjes, schoongemaakt en gehalveerd 125 ml kippenbouillon 75 ml citroensap 2 takjes oregano, fijngehakt peper en zout, versgemalen Bereiding Kruid de kip met de gedroogde oregano, peper en zout (wij gebruiken het citroenzout van Falksalt) Verhit de olie in een grote koekenpan en voeg de kip, aardappelen en lente-uitjes en bak deze snel aan in 2 a 3 minuten Giet de bouillon erbij en laat het geheel 10 tot 15 minuten sudderen of tot de kip gaar is  Voeg dan het citroensap en de verse oregano to, Laat dan alles nog 3 minuten koken. Meteen serveren.