Ambachtelijk gerookte paling 1.000 gram

Ambachtelijk gerookte paling 1.000 gram

Ambachtelijk gerookte paling 1.000 gram

Ambachtelijk gerookte paling (heel), gerookt in de rokerij op onze eigen beukenmelange. Echt de lekkerste! Ongeveer 125-150 gram per stuk. Ook lekker voor op toast, in salade of op broodje.
€ 37,95 € 34,82
SKU
PAGER1000

Ambachtelijk gerookte paling 1.000 gram

Ambachtelijk gerookte paling (heel), gerookt in de rokerij op onze eigen beukenmelange. Echt de lekkerste! Ongeveer 125-150 gram per stuk. Ook lekker voor op toast, in salade of op broodje. Heerlijk zacht, onweerstaanbaar!

De rokerij

Deze leverancier heeft meer dan 25 jaar ervaring met het roken van paling, dit vak is geleerd bij palingrokerij Dries van den Berg uit Harderwijk. âHij heeft ons de fijne kneepjes van het vak geleerd. Na de kunst afgekeken te hebben heeft Johan in een oude veldschuur op de huidige locatie een eigen rookkast gebouwd waarin hij zijn eigen paling op zijn eigen manier heeft leren roken. Het roken van een paling neemt gemiddeld 2.5 uur in beslag, daarbij wordt nauwlettend gekeken naar temperatuur en gaarheid. Met beukenhout en de juiste pekelwaarde zorgen wij ervoor dat onze gerookte paling een heerlijke smaak krijgt.

Strenge hygiëne-eisen

Ze werken in de palingrokerij volgens alle strenge hygiëne-eisen van de voedsel en waren autoriteit. Daardoor zijn wij gecertificeerd en bezitten wij een EG-nummer. Wat inhoudt dat wij aan iedereen onze paling mogen leveren, van particulier tot winkelbedrijf en van restaurant tot cateringbedrijf. Dat betekent dat wekelijks diverse groothandels in Europa door ons worden bevoorraad.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ambachtelijk gerookte paling 1.000 gram
Uw waardering